aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Mε αυτούς τους 11 επιδιώκει να… δαμάσει τους «λύκους»!

ΑΠΟΕΛ: Mε αυτούς τους 11 επιδιώκει να… δαμάσει τους «λύκους»!

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης είναι ότι, είχε πλειάδα επιλογών και σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση για να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στην επιτυχία και αυτοί είναι οι ίδιοι έντεκα που έπαιξαν με την ΑΕΛ επιβραβεύοντάς τους για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Στον πάγκο υπάρχουν επίσης αξιόλογες επιλογές παικτών που αναμένεται να ριχτούν στη μάχη και κάποιοι από αυτούς κατά τη διάρκεια του ματς.

Μάλιστα, με την παρουσία τους στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΛ, κάποιοι ποδοσφαιριστές που προηγουμένως δεν ήταν βασικοί, έβαλαν δύσκολα στον Ελλαδίτη για τις επιλογές του για αυτό και τους διατήρησε. Σαφώς και αυτός γνωρίζει καλύτερα, βλέποντας τους παίκτες καθημερινά στις προπονήσεις.

Οι ένδεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν τον σημερινό αγώνα είναι οι ακόλουθοι: Ο Σίλβα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, Ενσούε δεξιά, Γουίλερ αριστερά. Σάντος και Σιέλης ως κεντρικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, ο Ανουάρ ως ανασταλτικός μέσος με στήριγμά του κατά κύριο λόγο τον Ζαχίντ και τον Ντε Βινσέντι πιο μπροστά. Στην επίθεση τις θέσεις στα άκρα καπάρωσαν οι Εντονγκαλά και Κλωναρίδης. Στην κορυφή θα κινείται ο Μπεν Σαχάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ