aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με 3-5-2 στο Μπακού, εκτός αποστολής ο Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Με 3-5-2 στο Μπακού, εκτός αποστολής ο Τάαμαρι

Αγώνας δίχως αύριο για τον ΑΠΟΕΛ στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Καραμπάχ (19:55) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι χωρίς βαθμό στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων επομένως «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθειά τους για διάκριση στη διοργάνωση.

Στο γήπεδο όπου ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν ξανά και να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Τόμας Ντολ παρατάσσει την ομάδα του με σχηματισμό 3-5-2 και χωρίς τον Τάαμαρι που έμεινε εκτός αποστολής.

Τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σάβιτς, Μερκής και Βούρος με τους Μιχαΐλοβιτς (δεξιά) και Ιωάννου (αριστερά) σε ρόλο μπακ – χαφ. Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκέντσογλου, Σόουζα και Μάτιτς με τους Χαλένιους και Πάβλοβιτς στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Live: Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ 

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Mπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου, Γκέντσογλου, Σόοουζα, Μάτιτς, Πάβλοβιτς, Χαλένιους.

Στον πάγκο είναι οι: Βάτερμαν, Εφραίμ, Γιάκολις, Ζοαοζίνιο, Αλωνεύτης, Μπέζιακ, Άλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ