aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με 2,137 στο Άμστερνταμ, πρόβλημα με τις ναυλωμένες πτήσης

ΑΠΟΕΛ: Με 2,137 στο Άμστερνταμ, πρόβλημα με τις ναυλωμένες πτήσης

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας ενημερώνει πως δεν έγινε εφικτό να πραγματοποιηθεί δεύτερη ναυλωμένη πτήση με προορισμό την Ολλανδία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Άγιαξ (28/8, 0-0).

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξασφάλισης επιπλέον ναυλωμένων πτήσεων πέραν αυτής που αφορά στη μεταφορά της ομάδας στο Amsterdam. Δυστυχώς παρά την επιθυμία και τις πολλές προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί επιπλέον αεροπλάνο πέραν του ενός.

Ο λόγος είναι η μη διαθεσιμότητα αεροπλάνων λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και ταυτόχρονα η απαγόρευση να πραγματοποιούνται νυχτερινές πτήσεις πέραν των προγραμματισμένων στα ολλανδικά αεροδρόμια. Γι’ αυτό και εξ’ ανάγκης η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Amsterdam τη Δευτέρα (26/08) και θα επιστρέψει την Πέμπτη (29/08).

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και λαμβάνουμε πολλά μηνύματα για την επιθυμία των φιλάθλων μας να ταξιδέψουν στην Ολλανδία και να υποστηρίξουν την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για να προκριθεί στους ομίλους του UEFA Champions League. Γνωρίζουμε επίσης ότι πάρα πολύς κόσμος έχει ήδη διευθετήσει μέσω συνδετικών σταθμών με αεροπορικές εταιρείες, τη μετάβαση του στην πόλη του Amsterdam.

Θα πρέπει να καλέσουμε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να πράξει το ίδιο αφού οι ελάχιστες θέσεις για τη μοναδική ναυλωμένη πτήση που μπορούσε να εξασφαλιστεί, έχουν καλυφθεί ήδη από τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, μέλη των οικογενειών τους, από χορηγούς μέσω συμβατικών υποχρεώσεων, δημοσιογράφους και από φιλάθλους που είχαν παρουσία και στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά ταξίδια ως εκ τούτου δικαιούνται προτεραιότητας.

Ως ΑΠΟΕΛ δικαιούμαστε 2,137 εισιτήρια αγώνα. Έτσι ανεξαρτήτως του τρόπου διευθέτησης της μετάβασης οποιοδήποτε φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ στο Amsterdam, θα υπάρχει διαθεσιμότητα για εισιτήρια αγώνα. Λεπτομέρειες ΕΔΩ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ