aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με 15 ευρώ τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων

ΑΠΟΕΛ: Με 15 ευρώ τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων

Την προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την Ομόνοια ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Σημειώνεται πως για την είσοδο στο γήπεδο υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Αγώνας: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, Δευτέρα 29/11/2021 20:00, ΓΣΠ

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα Εισιτήρια Διαρκείας 2021-22

Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο:
1. Για άτομα που έχουν Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις ή εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και μετά από πάροδο δύο εβδομάδων), προσκομίζοντας είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate)

2. Για άτομα που έχουν Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι (6) μήνες, προσκομίζοντας είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate)

3. Για άτομα που προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών

4. Εξαιρούνται αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου ή PCR με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών:

4.1. Άτομα ηλικίας 12 έως 17 ετών

4.2. Άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ