aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μαζεύει τα συντρίμμια του

ΑΠΟΕΛ: Μαζεύει τα συντρίμμια του

Όχι τέσσερα, αλλά ούτε τρία γκολ δεν είχε δεχθεί ο ΑΠΟΕΛ υπό την καθοδήγηση του Σωφρόνη Αυγουστή. Και δεν μιλάμε για 10 ή 20 παιχνίδια. Για να δεχθεί τη συντριβή από την Ανόρθωση στο 29ο ματς με τον Κύπριο προπονητή στον πάγκο (1-4), εξυπακούεται πως τίποτα, μα τίποτα δεν δούλεψε σωστά προχθές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και σε αυτό, ασφαλώς, συμπεριλαμβάνεται και η τακτική προσέγγιση του 90λέπτου από το τεχνικό τιμ.

Σε ένα ματς που στράβωσε πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, οι γαλαζοκίτρινοι σε κανένα σημείο δεν αντέδρασαν και μοιραία έγιναν έρμαιο στις ορέξεις του αντιπάλου. Σε ένα σημαντικότατο ραντεβού στο τρέχον πρωτάθλημα, πραγματοποίησαν τη χειρότερη εμφάνιση, σκορπώντας τον προβληματισμό ενόψει της συνέχειας. Η έκφραση «ήταν σκιά του καλού εαυτού τους», μάλλον είναι φτωχή για να αντικατοπτρίσει την τραγική εικόνα. Σκέτο ναυάγιο. Ανεξαρτήτως από το πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά το αποψινό παιχνίδι μεταξύ της Πάφος FC και της ΑΕΚ, εξυπακούεται ότι τα δύο πόδια μπήκαν σε ένα παπούτσι. Γιατί, ο φτωχός απολογισμός των 5 βαθμών από τους 12 που διεκδίκησε στα πλέι οφ (1-2-1), θέτουν αυτομάτως άπαντες σε κατάσταση συναγερμού.

Υψηλόβαθμα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ, βρέθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λάρνακας, τα είπαν με τους ποδοσφαιριστές και έστειλαν μήνυμα άμεσης ανασύνταξης. Βλέπετε, υπάρχουν σημαντικοί στόχοι να επιτευχθούν, όπως η κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του κυπέλλου. Εξάλλου, την Τετάρτη, οι πρωτευουσιάνοι θα ξαναβρεθούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με ασπίδα τη νίκη 2-1 στον πρώτο αγώνα, καλούνται να προκριθούν στα ημιτελική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ