aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μαύρο» σερί μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

ΑΠΟΕΛ: «Μαύρο» σερί μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τέσσερα σερί αποτελέσματα δίχως να καταφέρει να κερδίσει, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τον ΑΠΟΕΛ, ειδικά όταν μιλάμε για αποτελέσματα εγχώριων διοργανώσεων. Ξανάκαναν στο πρόσφατο παρελθόν τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι», όμως τότε ήταν… συνδυασμός Ευρώπης και πρωταθλήματος (Ντόρτμουντ 1-1 & 1-1, ΑΕΚ 1-3, Εθνικός 1-1).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κάτι σαν ανακοίνωση προς τον κόσμο δια στόματος Πετρίδη

Εκείνο που προβληματίζει άπαντες  στο στρατόπεδο των πρωτευουσιάνων είναι η μη αξιοποίηση της έδρας το τελευταίο διάστημα για πέντε συνεχόμενα ματς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ΑΠΟΕΛ έχει να κερδίσει στο ΓΣΠ από τις 12 Ιανουαρίου, όταν συνέτριψε την Ανόρθωση (4-0). Η αρχή έγινε με την ισοπαλία κόντρα στην Αλκή (0-0), και ακολούθησαν η ήττα από την Πάφος FC (1-2) και τα τρία ισόπαλα ματς με ΑΕΚ (2-2 & 1-1 & 0-0) σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με λίγα λόγια, δύο μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» είδαν την ομάδα τους να πανηγυρίζει στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Του έγινε μόνιμος «βραχνάς»

Για να εντοπίσουμε παρόμοιο αρνητικό εντός έδρας σερί σε εγχώριες διοργανώσεις για τον ΑΠΟΕΛ, χρειάστηκε να ανατρέξουμε στο αρχείο χρόνια πίσω. Μια 21ετία για την ακρίβεια και συγκεκριμένα στη σεζόν 1997-98, όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης, καθώς έχασαν από την ΑΕΚ (0-1), την ΕΝΠ (2-3), την Αναγέννηση (3-6) και τον Εθνικό Άσσιας (1-3), ενώ ενδιάμεσα είχαν φέρει ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (1-1). Αν συμπεριλάβουμε και το πρώτο εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (1998-99) κόντρα στην ΕΝΠ (2-2), το αρνητικό εντός έδρας σερί αυξάνεται στα έξι παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ