aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ματς – σταθμός για διάκριση

ΑΠΟΕΛ: Ματς – σταθμός για διάκριση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο αγώνας με την Ομόνοια είναι μια αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ. Πέραν από τα αυτονόητα σ’ ένα ντέρμπι, για τους γαλαζοκίτρινους είναι σημαντικό εάν θέλουν να επανέλθουν μονίμως στο δρόμο των επιτυχιών και να επιβεβαιώσουν αυτούς που λένε πως τον ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει ποτέ να τον ξεγράφεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Μίκ Μακάρθι στην αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα κατάφεραν να κάνουν το αυτονόητο, να κερδίσουν έναν αγώνα που ήταν το φαβορί, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που θα μετρήσει περισσότερο είναι οι νίκες σε ντέρμπι, εκεί που μια ομάδα αποδεικνύει πως έχεις τα φόντα να επανέλθει αλλά και να διεκδικήσει κάτι καλό στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Άκυρο στον Φάουλερ για τον ΑΠΟΕΛ με 2,5 φορές περισσότερα χρήματα»!

Στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν είχε στο «Αμμόχωστος». Ο μοναδικός που δεν θεωρείται βέβαιος αλλά θα παλέψει για να είναι στην αποστολή είναι ο Ντε Βινσέντι. Οι Ανουάρ, Νσούε, Εντονγκαλά, Γουίλερ και Ζορζ υπολογίζονται από τον Μίκ Μακάρθι, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να παρατάξει ίσως μια άλλη ενδεκάδα. «Παρών» στο ντέρμπι των «αιωνίων» και ο Κλωναρίδης, που θα εκτίσει την ποινή του λόγω τριών κίτρινων καρτών στον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ