aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ματς «παγίδα», τέρμα στα «χλομά» και ώρα για απαντήσεις

ΑΠΟΕΛ: Ματς «παγίδα», τέρμα στα «χλομά» και ώρα για απαντήσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, μετά το μεγάλο κενό στο αγωνιστικό πρόγραμμα, μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Υποδέχονται σήμερα στο ΓΣΠ την «πληγωμένη» Δόξα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. 

Μετά τις χλομές εμφανίσεις στους προηγούμενους αγώνες, οι πρωταθλητές θέλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις, ενισχύοντας τη δυναμική τους ενόψει της άκρως απαιτητικής συνέχειας. Ομολογουμένως, πρόκειται για πολύ σημαντικό ματς, το πρώτο παρεμπιπτόντως από τα τρία που θα δώσουν έως το τέλος Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας την ερχόμενη Πέμπτη εκτός έδρας την Καραμπάχ και τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα.

Παρόλο που η αναμέτρηση για την 3η στροφή των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχει τεράστια σημασία, στο μυαλό των ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο αγώνας με τη Δόξα. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, έχει ενημερωθεί επισταμένος για την επικείμενη αντίπαλο, γνωρίζει τη δυναμική της και έχει καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, έχοντας πάθος και πείσμα για να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ένα «τρίποντο» που διατηρήσει τον Θρύλο σε τροχιά ανόδου στη βαθμολογία, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της αποστολής στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Γερμανός κόουτς, όπως έλεγε και στους συνεργάτες του, τα  ματς που ακολουθούν τις διακοπές είναι πολύ ζόρικα. Πόσω μάλλον αυτό απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει αντίδραση, την ώρα που ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχει αφιερώσει πάντως χρόνο σε αυτό το κομμάτι, σημειώνοντας τη σημασία του αγώνα με τη Δόξα, έχοντας παραλλήλως καταστρώσει τη στρατηγική του.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προέχει είναι στο μυαλό των παικτών να μην υπάρχει κανένα σεντόνι του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά μόνο το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, στο οποίο υπάρχουν «παγίδες» που πρέπει να αποφύγουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ