aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μάριους Λουντεμό, ο δεύτερος!

ΑΠΟΕΛ: Μάριους Λουντεμό, ο δεύτερος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τον Ραφαέλ Σάντος, άλλη μία προσθήκη «σκάει» στον ΑΠΟΕΛ. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί με τον Μάριους Λουντεμό της Ρόζενμποργκ και το μόνο που απομένει ώστε να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας είναι η ανακοίνωση. Κάτι που θεωρείται θέμα χρόνου να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής και ήταν συμπαίκτης με τον Μάικ Γένσεν. Άρα, γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στη συνύπαρξή τους στο κέντρο. Ο Νορβηγός, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αγωνίζεται στη Ρόζενμποργκ από το 2017, καταγράφοντας 89 συμμετοχές και 3 γκολ.  Άρχισε την καριέρα του από την Μπέρουμ όπου σε μια τριετία 2010-13 έπαιξε σε 35 ματς και σκόραρε 11 γκολ, ενώ τη διετία 2014-16 ήταν στη Λίλεστρoμ μετρώντας 60 συμμετοχές και 5 γκολ.

Το νέο πρωτάθλημα στη Νορβηγία αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Adresseavisen ο Νορβηγός ανασταλτικός μέσος που μένει ελεύθερος από τη Ρόζενμποργκ στο τέλος του μήνα, παραδέχθηκε ότι μίλησε με τον Μάικ Γένσεν για να συλλέξει πληροφορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ