aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μακριά από πλειστηριασμό και μόνο σε λογική τιμή

ΑΠΟΕΛ: Μακριά από πλειστηριασμό και μόνο σε λογική τιμή

O πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι σε επαφές με τον ομόλογό του στον Εθνικό Άχνας, Κίκη Φιλίππου, ξεκαθαρίζοντας σύντομα κατά πόσον είναι εφικτή μετακόμιση του Μάριου Ηλία στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Οι πρωτεουσιάνοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπαίνουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και πως θα αποκτήσουν τον Ηλία σε λογική τιμή. Διαφορετικά, θα κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις. Ο διεθνής επιθετικός αισθάνεται πιο ώριμος ποδοσφαιρικά και θέλει να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους (πέρασε από την ΑΕΛ), κάτι που γνωστοποίησε στους παράγοντες του προσφυγικού σωματείου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Τρέχουν» για νέες υπογραφές!

Η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, επομένως σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Θυμίζουμε πως πέρσι το καλοκαίρι ο Εθνικός είχε απορρίψει ασυζητητί πρόταση της Ανόρθωσης ύψους 50.000 ευρώ για τον Μάριο Ηλία, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την προσφυγική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ