aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λουντεμό και σχολιαστές τρελάθηκαν με την γκολάρα του (vid)

ΑΠΟΕΛ: Λουντεμό και σχολιαστές τρελάθηκαν με την γκολάρα του (vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Είναι σημαντικό να μην διστάσετε, απλώς δοκιμάστε», αυτή τη συμβουλή δίνει ο Μάριους Λουντεμό ο οποίος συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται στην Κύπρο πολύ σύντομα για να ανακοινωθεί και επίσημα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Η συμβουλή του αφορά στο πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο 1-1 της Ρόζενμποργκ απέναντι στη Βαλερένγκα με άπιαστο βολέ εκτός περιοχής στο «παραθυράκι» της εστίας του αντίπαλου κίπερ, το βράδυ της Τετάρτης (1/7). Ο 26χρονος μέσος σκόραρε από απόσταση 25 μέτρων περίπου χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Κρίστοφερ Κλάεσον να αντιδράσει.

Μιλώντας για το γκολ, του, πέραν από την πιο πάνω αναφορά, ο Λουντεμό είπε επίσης: «Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ, οπότε είναι σημαντικό να μην διστάσετε όταν σας δοθεί μια τέτοια ευκαιρία. Λίγο έλεγξα αν σε περίπτωση που σουτάρω η μπάλα θα καταλήξει εκεί που κατέληξε, όμως συνέβη. Ήταν πολύ όμορφο, έτσι δεν είναι;».

«Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο όμορφο!», φώναξε ένας σχολιαστής από το Νορβηγικό Eurosport. «Τέλεια εκτέλεση», είπε επίσης ένας Πολωνός σχολιαστής ήταν επίσης χαρούμενος.

Ήταν η πέμπτη αγωνιστική στην Νορβηγική Πρέμιερ Λιγκ και ο Λουντεμό με το γκολ του απέναντι στη Βαλερένγκα έβαλε ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για τα κορυφαία γκολ της σεζόν στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ