aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Λίφτινγκ» στην επίθεση

ΑΠΟΕΛ: «Λίφτινγκ» στην επίθεση

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε άλλο ένα παιχνίδι σε διαφοροποιήσεις, αφού το απουσιολόγιο δεν λέει να αδειάσει. Κάτι που εγκυμονεί επιπρόσθετους κινδύνους, αφού το εμπόδιο μόνο χαμηλό δεν είναι.

Αρχικά, οι τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που συνέθεσαν το παζλ στη γραμμή κρούσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι διαθέσιμοι. Οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Λούκας Βιγιαφάνιες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, την ίδια ώρα που ο Τάσος Δώνης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αποκόμισε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ένας εκ των Γιώργου Εφραίμ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά θα καλύψουν το κενό του Ελλαδίτη εξτρέμ και ο Ντάλσιο Γκόμες έχει το προβάδισμα για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας και επιθετική γραμμής. Όσον αφορά στην κορυφή, ο Άντον Μάγκλιτσα έχει προβάδισμα έναντι του Μάριου Ηλία, φτάνει να προπονηθεί και σήμερα σε φουλ ρυθμό.

Πάμε στα άκρα της οπισθοφυλακής: Ο Χρίστος Γουίλερ που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, μένει εκτός επιλογών λόγω καρτών, την ίδια ώρα που ο Ματέο Σούσιτς «τρέχει» για να προλάβει, όπως κι ο Ισάμ Τσεπάκ που δεν βρισκόταν στην αποστολή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, θέλει να ελπίζει πως ένας εκ των δύο τελευταίων θα δηλώσει «παρών» ώστε, παρέα με τον Γιάννη Σατσιά να πάρουν θέση μάχης στα «φτερά» της άμυνας.

Ο Βιντ Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, οι Χοσέ Κρέσπο-Λάσα Ντβάλι στην καρδιά της οπισθοφυλακής, οι Γκιόργκι Κονσταντίνοφ-Κίνγκσλεϊ Σαρφό στη μεσαία γραμμή και ο Μαρκίνιος σε ρόλο εξτρέμ, αναμένεται πως θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ