aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λίφτινγκ 11άδας για επανεκκίνηση

ΑΠΟΕΛ: Λίφτινγκ 11άδας για επανεκκίνηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις, αισιοδοξώντας σε νέο ξεκίνημα. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την «αλάνθαστη» ΑΕΛ, η ομάδα της Λευκωσίας στοχεύει σε επανεκκίνηση που θα προσδώσει ηρεμία και πρωτίστως, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του ταξιδιού στο Καζακστάν και του νοκ-άουτ αγώνα με την Καϊσάρ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πέρασε ποικιλοτρόπως τα μηνύματά της προς τους ποδοσφαιριστές και περιμένει ότι, με την προσθήκη νέων επιλογών στη φαρέτρα του Μαρίνου Ουζουνίδη, το σύνολο θα αποδώσει σύμφωνα με τις προσδοκίες. Η αλήθεια είναι πως η εκκίνηση του ΑΠΟΕΛ, προκάλεσε έντονο προβληματισμό όσον αφορά στην πορεία πλεύσης, θέτοντας διοίκηση και προπονητή στην «πρίζα».

Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που αναμένονται αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Μιγκέλ Σίλβα, Ράφαελ Σάντος, Εμίλιο Ενσούε, Ντιεμερσί Εντογκαλά, Μάριους Λουντεμό, Ομέρ Ατζίλι, Μπεν Σαχάρ κατά πάσαν πιθανότητα θα πάρουν φανέλα βασικού στο ΓΣΠ και για τις άλλες τέσσερις θέσεις, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Βλέπετε, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ περίμενε μέχρι χθες για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, καταλήγοντας στις τελικές επιλογές του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζόρικο 90λεπτο απέναντι στην ΑΕΛ, θα αποτελέσει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μία πολύ καλή… πρόβα για την εκτός έδρας μάχη (χωρίς αύριο) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Κυρίως, όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο σύνολο κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα τίθεται υπό διαπραγμάτευση. Για να ακριβολογούμε, αποτελεί μονόδρομο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ