aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λήφθηκε η απόφαση για Χαλένιους

ΑΠΟΕΛ: Λήφθηκε η απόφαση για Χαλένιους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Ο Λίνους Χαλένιους, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.st.nu, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 30 Ιουνίου, καθώς η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ αρχίζει την 1η Ιουλίου. Το μέγα ερώτημα που τίθεται, όμως, είναι εάν θα μείνει. Κάτι που με βάση τα σημερινά δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητεί πολύ καλύτερη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, κάτι που έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ποδοσφαιριστή διαφορετικού αγωνιστικού προφίλ, ο οποίος θα έχει το υπόβαθρο για να εξυπηρετήσει καλύτερα το πλάνο του.

Ο Σουηδός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα έτος, οπότε εν ευθέτω χρόνω θα αναζητηθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του. Επί της παρούσης δεν έγινε πρόταση για αναπροσαρμογή συμβολαίου. Ο Χαλένιους δεν έδωσε τις προσδοκώμενες λύσεις στο σκοράρισμα, γι’ αυτό και δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα για μία σειρά αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ