aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λες και ήταν μία άλλη ομάδα!

ΑΠΟΕΛ: Λες και ήταν μία άλλη ομάδα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πάει καιρός να δουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μία «γεμάτη» εμφάνιση από την ομάδα τους. Μία απόδοση γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια που θα συνδυαστεί με φάσεις και ασφαλώς, γκολ! Για να ακριβολογούμε από τις 15 Φεβρουαρίου 2020 και δη, τη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, στο πρώτο ματς του τέως προπονητή των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι πρωτευουσιάνοι άστραψαν και βρόντηξαν στο «Αμμόχωστος», μία αγωνιστική πριν από το ντέρμπι με την Ομόνοια. Και θα μπορούσαν για περισσότερα τέρματα,  εάν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Η στατιστική υπηρεσία, κατέγραψε 16 τελικές για γκολ, 12 εξ αυτών στο στόχο. Και μιλάμε για μια ομάδα που σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια της, δυσκολευόταν να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Και δεν μιλάμε για 5  ή 6 ματς, αλλά για 16.

Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να πιστεύουν πως η δεύτερη διαδοχική επιτυχία, θα προσδώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και θα καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές τους δυνατότητες. Γιατί, όπως λένε, την «έκρηξη» του Βίκτωρ Κλωναρίδη στο «Αμμόχωστο», μπορούν να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι παίκτες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα.

Ο Μικ Μακάρθι, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και κυρίως, από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του. Η δουλειά που επιτελεί καθημερινώς στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» άρχισε να… βγαίνει εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών. Πλην όμως, απαιτείται συνέχεια και βεβαίως, περαιτέρω βελτίωση ώστε ο ΑΠΟΕΛ να θυμίσει για τα καλά μία κανονική ομάδα που θα έχει αρχή, μέση και τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ