aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λες και είναι… άλλος ποδοσφαιριστής

ΑΠΟΕΛ: Λες και είναι… άλλος ποδοσφαιριστής

Όσοι παρακολουθούσαν τον περσινό ΑΠΟΕΛ και έκαναν το ίδιο κυρίως στα πρώτα του δύο φετινά επίσημα παιχνίδια, θα έκαναν την ίδια διαπίστωση. Άλλωστε, η συγκεκριμένη διαφορά είναι από τη γη ως τον ουρανό. Ποια είναι; Η αγωνιστική παρουσία του Ισάμ Τσεπάκ.

Λες και είναι… άλλος ποδοσφαιριστής. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον περσινό Τσεπάκ, με τις πολλές αδυναμίες. Ο Μαροκινός με γαλλική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής, έχει τεράστια συμβολή στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και ήταν σχεδόν αλάνθαστος, τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα στα παιχνίδια με την Μπότεφ. Πέτυχε και το πρώτο γκολ, με το οποίο άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ.

Πού θέλω να καταλήξω; Στο γεγονός ότι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ένα καλό παρελθόν και πολλές φορές θέλουν τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Επίσης, είναι και η προσέγγιση από τον προπονητή σημαντική, αλλά και η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο χρόνος είναι χρήμα και ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κριθεί αυστηρά με την πάροδο του χρόνου και όχι από την πρώτη εμφάνιση ή τον πρώτο μήνα παρουσίας τους σε μία ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ