aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λεπτομέρειες για Άλεφ, Σάβιτς, Βούρο, ειδική αναφορά στον Χάνι

ΑΠΟΕΛ: Λεπτομέρειες για Άλεφ, Σάβιτς, Βούρο, ειδική αναφορά στον Χάνι

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στους τραυματίες Βουγιαντίν Σάβιτς, Πραξιτέλη Βούρο στον Άλεφ που προπονείται κανονικά, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομάρ Χάνι, καθώς και στην παρουσία των ξένων/κοινοτικών με τα ομοσπονδιακά τους συγκροτήματα.

«Ο Άλεφ προπονείται με κανονικό πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν θα είναι μια επιλογή για την ΑΕΛ, αλλά πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Σάβιτς επέστρεψε και το πλάνο ακολουθείτε κατά γράμμα. Μπήκε στο γήπεδο με την μπάλα, τις επόμενες 1-2 μέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Βούρος έχει σπάσει ένα κόκκαλο στο χέρι και δεν έγινε χειρουργική επέμβαση. Μπήκε ένα χρονικό πλαίσιο τεσσάρων εβδομάδων που έδειξε ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί στο 90%. Προπονείται κανονικά, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε δίτερμα. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη υπομονή για να είναι 100% έτοιμος», είπε για τα αγωνιστικά.

Για την παρουσία των διεθνών με τις ομάδες τους και τα γκολ που πέτυχαν οι Τάαμαρι και Μπέζιακ, είπε: «Και ο Χάνι πέτυχε τρία γκολ με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας».

Για να απαντήσει ακολούθως σε ερώτημα που είχε να κάνει με την αναμονή από πλευράς οπαδών του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με τον Χάνι: «Είναι ερωτηματικό για τον κόσμο, αφού δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι δυο χρόνια μικρότερος από τον Τάαμαρι. Πρέπει να δείξουμε υπομονή. Όλοι οι διεθνείς ήταν μέλη των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, τους περιμένουμε να επιστρέψουν. Απ’ όσο ξέρουμε δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ