aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Λανς για Αλ Τάαμαρι!

ΑΠΟΕΛ: Λανς για Αλ Τάαμαρι!

Η βελγική ιστοσελίδα Voetbalnieuws.be επικαλείται γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία η Λανς ενδιαφέρεται για τον πρώην εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάαμαρι. «Ο Ιορδανός ήρθε στο Βέλγιο το περασμένο καλοκαίρι, αφού η OHL (σ.σ.: Λέουβεν) τον απέκτησε από τον ΑΠΟΕΛ για 1 εκατομμύριο ευρώ. Επομένως, μπορεί ήδη να ολοκληρώσει μια νέα μετεγγραφή», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο.

Ο Αλ Τάαμαρι αγωνίστηκε έως σήμερα σε δέκα παιχνίδια με τη βελγική ομάδα, τέσσερα βασικός και έξι αλλαγή. Στα τελευταία ματς παρουσιάστηκε ανεβασμένος, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ. Για να δούμε λοιπόν, αν από τη μεγάλη κατηγορία του Βελγίου θα μεταφερθεί στην αντίστοιχη γαλλική.

Η είδηση και κάθε τέτοια που βάζει τον Ιορδανό σε μετεγγραφικά σενάρια αφορά και στον ΑΠΟΕΛ. Διότι σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου (Σπορ FM, 6 του περασμένου Οκτωβρίου), ο σύλλογος της Λευκωσίας διατηρεί 10% ποσοστό μεταπώλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ