aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κυριακή κοντή γιορτή

ΑΠΟΕΛ: Κυριακή κοντή γιορτή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τα ρεπορτάζ λίγες ημέρες μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή μιλούσαν για κομμένες άδειες εξωτερικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Με στόχο του Ελλαδίτη να βγει σκληρή δουλειά κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και να επαναφέρει την ομάδα του στον σωστό δρόμο. Η Κυριακή πλησιάζει και οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι πληγώθηκαν διπλά καθώς προηγήθηκε ο αποκλεισμός από τη Σλάβια Λίμπερετς, ελπίζουν ότι θα δουν κάτι πολύ καλύτερο στο ΓΣΠ απέναντι στην Πάφος FC.

Ήταν άλλωστε ικανοποιητικό διάστημα για να επέλθει η ηρεμία στον Αρχάγγελο, καθώς η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας της Λευκωσίας δεν ήταν στα καλύτερά της. Ο Ελλαδίτης προπονητής περιμένει να δει θέληση, πάθος, αποφασιστικότητα και σίγουρα περισσότερες επιθετικές ιδέες σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Αλλωστε όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «Goal» ο ΑΠΟΕΛ είναι άσφαιρος για 274 αγωνιστικά λεπτά.

Παραλλήλως, είναι και τα λάθη στην αμυντική γραμμή, που χρήζουν διόρθωσης. Η Πάφος άλλωστε, ασχέτως του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, διαθέτει ποιοτικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά κυρίως αν βρουν ανοικτό γήπεδο.

Στα θετικά για τους γαλαζοκίτρινους είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη θα παρουσιαστούν πιο φρέσκοι, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Nations League έδωσε τέλος στα σερί παιχνίδια (εξαίρεση οι διεθνείς Χρίστος Γουήλερ, Χρίστος Σιέλης, Άντχε Νούχιου). Απομένουν λοιπόν οι ασκήσεις επί… χόρτου, που θα φανερώσουν αν τα αποτελέσματα της δεκαπενθήμερης δουλειάς που έγινε θα έχουν θετικό πρόσημο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ