aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κυνήγησε το θαύμα, αλλά… έμεινε στου δρόμου τα μισά

ΑΠΟΕΛ: Κυνήγησε το θαύμα, αλλά… έμεινε στου δρόμου τα μισά

Ένα ματς που άρχισε ιδανικά, με γλυκό τρόπο και προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 23 λεπτά, έκλεισε με πικρό τρόπο για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας κυνήγησε το θαύμα απέναντι στην Τζουργκάρντεν, αφού είχε ένα βουνό να ανέβει για να ανατρέψει το 0-3 στη Σουηδία. Εντούτοις, αν και το πάλεψε και στο ξεκίνημα έβαλε το τρένο στις ράγες, στην πορεία έμεινε στου δρόμου τα μισά και παρά τη νίκη (3-2) γνώρισε τον αποκλεισμό. Χάθηκε η ευκαιρία πρόκρισης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Σαφώς και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην έδρα της Τζουργκάρντεν, ήταν αυτό που έκρινε και την ομάδα που θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Για τρίτη διαδοχική σεζόν ο ΑΠΟΕΛ μένει εκτός ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πλέον, στην ομάδα της Λευκωσίας, υποχρεωτικά, επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις και για την ώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στην Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ έχει και οικονομική επίπτωση, αφού χάθηκε η ευκαιρία για να βάλει στο ταμείο του €2.940.000 ως μπόνους πρόκρισης, ενώ τα έσοδα θα αυξάνονταν κατά πολύ από εισιτήρια, μπόνους από πιθανούς κερδισμένους βαθμούς και χορηγίες. Ο ΑΠΟΕΛ από την πορεία του στην προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ, θα καρπωθεί ένα ποσό ύψους €1.050.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ