aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κβιλιτάια, μετά από 15 συναπτά παιχνίδια

ΑΠΟΕΛ: Κβιλιτάια, μετά από 15 συναπτά παιχνίδια

Από την περασμένη σεζόν και δη τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στις 2 Απριλίου (4η αγωνιστική των πλέι οφ), ο Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι εκ νέου πανέτοιμος από κάθε άποψη, χτυπώντας επίμονα την πόρτα της ενδεκάδας.

Μετά πέντε μήνες και 15 συναπτά επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο Γεωργιανός επιθετικός θα διεκδικήσει την επιστροφή στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο επικείμενο ντέρμπι απέναντι στον Άρη. Δηλώνει δυνατός, όσο ποτέ προηγουμένως, ώστε να ηγηθεί ξανά της επιθετικής γραμμής, κάνοντας τη διαφορά.

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για τον ποδοσφαιριστή που έλειψε πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στους πρωτευουσιάνους. Στη λήξασα σεζόν αποτέλεσε βαρόμετρο για το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή. Πέτυχε 13 τέρματα στις εντός συνόρων διοργανώσεις, τα περισσότερα στην πορεία της ομάδας του. Η αναγκαστική απουσία του λόγω τραυματισμού ήταν από τους σημαντικότερους λόγους που η έμεινε ημιτελής η προσπάθεια τόσο της εξασφάλισης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων όσο και προσφάτως της επιστροφής στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ, αισθάνεται καλύτερα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Πέρασε ως αλλαγή στα άκρως απαιτητικά παιχνίδια απέναντι σε Πάφος FC και Ανόρθωση, δείχνει ότι επανακτά τις αγωνιστικές ισορροπίες του, «φωνάζοντας» πλέον ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει μετά από 15 σερί ματς στο αρχικό σχήμα και να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ