aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί

ΑΠΟΕΛ: Κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί

Σε παιχνίδι που η εικόνα ήταν η αναμενόμενη για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στο Παραλίμνι, να έχει δηλαδή την επιθετική πρωτοβουλία και να προσπαθεί να «καθαρίσει», το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι πήρε το «τρίποντο» (2-0). Ωστόσο, το ματς ανέδειξε για ακόμη μία φορά τα σημαντικότερα προβλήματα με τα οποία παλεύει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Πρώτον, το πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες μπλοκάρει και δυσκολεύει να βρει τις λύσεις. Έστω και αν προηγήθηκε στο 4’ με τον Δώνη, το άγχος έκανε την αποχώρησή τους από τις δυτική, ανατολική και νότια του ΓΣΠ στο 90’+3 όταν ο Σαρφό πέτυσε το δεύτερο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων.

Υπάρχει σοβαρό θέμα στο «εύκολο γκολ» και η υπόθεση «σέντερ φορ» είναι ζήτημα εάν μπορεί να λυθεί χωρίς τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Ο (παροπλισμένος και σήμερα ) Κβιλιτάια δυσκολεύεται να βρει ρυθμό, ο Μάγκλιτσα περνά απαρατήρητος όσο αγωνίζεται και ο Ηλία κάνει φάσεις, αλλά πνίγεται στην πρεμούρα του «να βάλω το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

Από εκεί και πέρα, οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον σε βαθμό που ο Μιλόγεβιτς αυτοσαρκάζεται λέγοντας ότι «πολλές φορές ο γιατρός κάνει την ενδεκάδα».

Παρόλα αυτά, το αξιοθαύμαστο είναι ότι ο Σέρβος προπονητής μετρά μόνο νίκες από τότε που ανέλαβε. Πέντε συνολικά, η πρώτη στο κύπελλο και οι άλλες τέσσερις στο πρωτάθλημα. Χτίζει χαρακτήρα η ομάδα του και δυναμική για τη συνέχεια, πλησιάζοντας την κορυφή και κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αν τα επιλύσει θα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ