aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κρίσιμη συνάντηση Πετρίδη - Ντολ, καθορίζει το μέλλον

ΑΠΟΕΛ: Κρίσιμη συνάντηση Πετρίδη – Ντολ, καθορίζει το μέλλον

Έτοιμη να αναλάβει δράση για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον ΑΠΟΕΛ είναι η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων. Η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση των περσινών πρωταθλητών έφεραν έντονο προβληματισμό στον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του. Προβληματισμός που «αγγίζει» τον Τόμας Ντολ και τους συνεργάτες του. Σαφώς και ο Γερμανός προπονητής πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις της ομάδας κυρίως στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν προκαλέσει τριγμούς στον «Αρχάγγελο».

Στον Τόμας Ντολ και τους συνεργάτες του ασκείτε έντονη κριτική για την αδυναμία της ομάδας να επιβληθεί στους αντιπάλους, παρά το ρόστερ αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, το κακό σκάουτινγκ και τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Θυμίζουμε πως προ εβδομάδων είχε τεθεί θέμα πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα στο τεχνικό επιτελείο, όμως ο Τόμας Ντολ ήταν κάθετα αντίθετος και το όλο θέμα «πάγωσε».

Σε συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (8/12) οι Πρόδρομος Πετρίδης και Τόμας Ντολ θα συζητήσουν τα δεδομένα και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων θα θέσει εκ νέου θέμα αποχώρησης του βοηθού προπονητή Πασκουάλε Ρόκο, ο οποίος προσλήφθηκε επί θητείας Πάολο Τραμετσάνι, και πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα.

Διαβάστε επίσης: Ηφαίστειο που ξυπνά οι ΑΠΟΕΛίστες: «Περπατάνε τα εκατομμύρια, Ντολ καλό ταξίδι»

Η αντίδραση του Ντολ θα είναι κομβικής σημασίας, αφού αν εμμένει στην προ εβδομάδων απόφασή του δεν αποκλείεται να τεντώσει ακόμη περισσότερο το σχοινί και να τεθεί θέμα τεχνικής ηγεσίας στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ντολ άλλαξε τέσσερις φορές σχηματισμό σε 90’!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ