aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κρέσπο διετίας με κάθε επισημότητα

ΑΠΟΕΛ: Κρέσπο διετίας με κάθε επισημότητα

Την απόκτηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Ο 35χρόνος κεντρικός αμυντικός μετά από θητεία έξι χρόνων στη Θεσσαλονίκη ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ποντάρει στα ηγετικά χαρακτηριστικά του Κρέσπο. Ο έμπειρος στόπερ αποτελεί το δεύτερο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο μετά τον Ντάλσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή José Ángel Crespo Rincón. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2024.

Ο José Ángel Crespo, έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε Primera Division, Serie A, Premier League ενώ τα τελευταία 6 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Καλωσορίζουμε τον Crespo, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ