aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κρέμονται από τα χείλη του Βρυωνίδη - Πότε είναι εφέσιμη η ποινή

ΑΠΟΕΛ: Κρέμονται από τα χείλη του Βρυωνίδη – Πότε είναι εφέσιμη η ποινή

Θα τιμωρηθεί ο Λούκας Σόουζα για τη χειρονομία στο ντέρμπι με την ΑΕΛ; Και εάν ναι, ποια θα είναι η τιμωρία που θα επιβάλει στον Βραζιλιάνο μέσο ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ; Θα αγωνισθεί, άραγε, στο βαρυσήμαντο ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ; Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, η αγωνία κορυφώνεται. Το βράδυ, θα πληροφορηθούν την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη και αναλόγως, θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Δηλαδή; Σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Σόουζα και η ποινή είναι εφέσιμη, τότε αυτομάτως ο παίκτης έχει το δικαίωμα αναστολής εκτέλεσης ποινής για 8 μέρες. Επομένως, θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για το παιχνίδι της Δευτέρας στο «ΑΕΚ Αρένα». Εφέσιμες, τώρα, είναι οι αποφάσεις που αφορούν πρόστιμο 5.000 ευρώ και πάνω ή αποκλεισμός πέραν των τριών αγωνιστικών ή και τα δύο μαζί. Οποιαδήποτε άλλη τιμωρία, λοιπόν, δεν είναι εφέσιμη. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που τιμωρηθεί με αποκλεισμό 1 ή 2 αγωνιστικών ή πρόστιμο πιο κάτω από 5.000 ευρώ, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει το δικαίωμα έφεσης και ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από το επικείμενο (τουλάχιστον) ματς της 10ης αγωνιστικής.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, ασφαλώς, ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απουσίας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή τους, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Εκτός από τη σημαντικότητα των επικείμενων αγώνων, το σύνολο άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν ένα από τα πιο πολύτιμα πιόνια στην αγωνιστική σκακιέρα.

Οι νομικοί σύμβουλοι του ΑΠΟΕΛ, έχουν αναλύσει εδώ και μέρες τα δεδομένα της υπόθεσης, εξέτασαν με κάθε λεπτομέρεια το σχετικό βίντεο, απέστειλαν την υπερασπιστική τους γραμμή, αναμένοντας πλέον την ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή της ομοσπονδίας.

«Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, ας αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν υποδεικνύει ότι η μπάλα είναι κόρνερ. Καμία αντιδικία και καμία συζήτηση με την κερκίδα. Το μοναδικό τηλεοπτικό πλάνο αυτό δείχνει», σημειωνόταν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που αυτομάτως «φωτογραφίζει» εν πολλοίς στο πού θα κινηθεί η γραμμή υπεράσπισης του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ