aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κρατά το χειροκρότημα και συνεχίζει

ΑΠΟΕΛ: Κρατά το χειροκρότημα και συνεχίζει

Υστέρησε σε απόδοση, έχοντας μοιραία δεύτερο ρόλο στο 90λεπτο ο ΑΠΟΕΛ; Σε καμία περίπτωση. Μήπως, δεν διαχειρίστηκε σωστά το ντέρμπι; Όχι. Θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ και να «δραπετεύσει» από τη Λάρνακα με τον βαθμό της ισοπαλίας; Ασφαλώς.

Αυτό που μετρά και έχει σημασία, όπως είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είναι πάντοτε οι τρεις βαθμοί. Αυτοί, λοιπόν, κατέληξαν στο ταμείο της ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ, αυτομάτως, βρέθηκε στο -4 από την κορυφή. «Από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους στην «Αρένα» κι αν ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, δεν αστοχούσε από πλεονεκτική θέση στο 90’+6, τότε ο επίλογος του ματς θα γραφόταν εντελώς διαφορετικά.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, εννοείται πως δεν ρίχνουν το φταίξιμο σε κανέναν. Ούτε στην κακή αντίδραση του Βιντ Μπέλετς στο πρώτο γκολ της αντιπάλου. Γενικώς, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε ούτε την τύχη με το μέρος του, ούτε ήταν εύστοχος σε κρίσιμα χρονικά σημεία. Γιατί, κανείς δεν ξεχνά τη φάση που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου (Εφραίμ).

Βλέποντας την προσπάθεια, ο κόσμος της ομάδας χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές και παρά την ήττα, φώναξε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δείγμα της ομοψυχίας που αναβλύζει. Ακόμη και στην ψυχρολουσία των δύο γκολ της αντιπάλου, ο ΑΠΟΕΛ δεν παράτησε το παιχνίδι, έβγαλε σωστή αντίδραση και κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό το κέρδος. «Και τα δυο γκολ που δεχθήκαμε, προήλθαν από λάθη μας.

Είναι πολύ βασικό, οι παίκτες να ξέρουν ότι όταν παίζεις για το πρωτάθλημα, κάθε αράουτ είναι σημαντικό… Χάσαμε βαθμούς, θα χάσουν όλες οι ομάδες μέχρι το τέλος. Έχουμε ακόμα δρόμο», σχολίασε ο Μιλόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ