aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κόβει Χάνι και άλλον έναν από την ευρωπαϊκή λίστα ο Ντολ

ΑΠΟΕΛ: Κόβει Χάνι και άλλον έναν από την ευρωπαϊκή λίστα ο Ντολ

Μέχρι την Τρίτη (3/9) οι 48 ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να δηλώσουν μέσω των οικείων ομοσπονδιών τον κατάλογο με τους 17 ξένους που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα έξι παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως στο εγχώριο πρωτάθλημα η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει μόνο 15 ξένους και κοινοτικούς σε κατάλογο Α’ και Β’.

Η διαφορά είναι ότι στον ευρωπαϊκό κατάλογο οι ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 23 ετών και δηλώνονται στον κατάλογο Β’ της ΚΟΠ, στην ΟΥΕΦΑ συμπεριλαμβάνονται στους 17 που έχει δικαίωμα να δηλώσει η κάθε ομάδα. Άρα οι Τάαμαρι, Βιντιγκάλ και Χάνι παίρνουν θέση ξένου, όπως και ο Εφραίμ καθώς από την ηλικία των 14 έως τα 18 ήταν στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: «Είπαν στον Σάβιτς να συνεχίσει τις θεραπείες, αλλά ένιωθε πόνους…»

Επομένως, πέραν του Λαφράνς που θα αποτελέσει παρελθόν άλλοι δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Τόμας Ντολ δεν θα δηλώσει τον Χάνι και καλείται ν’ αποφασίσει για τον δεύτερο που θα μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Να τονίσουμε πως δεν επιτρέπονται αλλαγές στη λίστα παρά μόνο όταν μία ομάδα προκριθεί στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι ξένοι του ΑΠΟΕΛ:

Τερματοφύλακες: Μπέλετς, Βάτερμαν.

Αμυντικοί: Μιχαΐλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Βούρος, Σάβιτς.

Μέσοι: Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ ντος Σάντος, Ντε Βινσέντι, Βιντιγκάλ.

Ακραίοι επιθετικοί: Τάαμαρι, Γιάκολις, Εφραίμ, Χάνι.

Επιθετικοί: Πάβλοβιτς, Μπέζιακ, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ