aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEAΠΟΕΛ: Κουνάει μαντήλι τέλος Ιουνίου για χάρη του Ουζουνίδη

AΠΟΕΛ: Κουνάει μαντήλι τέλος Ιουνίου για χάρη του Ουζουνίδη

Μετά τον Κώστα Αποστολάκη άλλος ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα του πριν την ολοκλήρωση της Σούπερ Λίγκα.

Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr τέλος του μήνα όταν και λήγει το συμβόλαιό του θα φύγει από την ΑΕΚ και έτσι εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στον Αρχάγγελο για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος το τρέχοντος μηνός. Ο 28χρονος επιθετικός, έχει συμβόλαιο με την Ενωση ως το τέλος Ιουνίου και τα σενάρια περί έντονου ενδιαφέροντος από το ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη οργιάζουν. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει… αδυναμία τον Βίκτωρα Κλωναρίδη αφού μαζί του αποδίδει πάντα τα μέγιστα. Και το διάστημα που συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό, αλλά και στον ΠΑΟ είχαν καλή συνεργασία.

Βλέποντας πως στην ΑΕΚ δεν βρίσκει σταθερή θέση και ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι και το πιθανότερο σενάριο είναι να “χαιρετίσει” τον Δικέφαλο από το τέλος Ιουνίου κιόλας. Οταν δηλαδή λήγει το συμβολαίο του. Αν του ζητηθεί να παραμείνει για το φινάλε της χρονιάς είναι ακόμη άγνωστο, αλλά μόλις την Κυριακή ο Μάσιμο Καρέρα τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς με τον ΟΦΗ.

Τι θα γίνει και αν μείνει μέχρι και το τέλος της σεζόν και αν το ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα φανεί σύντομα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ