aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κουέστα, Ουζόχο και άλλοι…

ΑΠΟΕΛ: Κουέστα, Ουζόχο και άλλοι…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να προστεθούν στο ρόστερ ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός. Αυτές αποτελούν βασικές εκκρεμότητες και ασφαλώς, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στον προγραμματισμό. Ιδιαίτερα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, προκύπτει μεγάλο κενό. Ο Βιντ Μπέλετς αποτελεί παρελθόν, ο Μπόι Βάτερμαν δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο Νεόφυτος Μιχαήλ είναι δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης για άλλο ένα έτος, οπότε η μοναδική επιλογή στο παρόν στάδιο είναι ο 21χρονος Δημήτρης Πρινιωτάκης.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέλυσε αρκετές επιλογές και ανάβει το πράσινο φως στη διοίκηση ώστε να προχωρήσει τα διαδικαστικά. Το ενδιαφέρον για τον Φράνσις Ουζούχο είναι δεδομένο. Είναι τερματοφύλακας που δεν παίρνει θέση στη λίστα Α, δεν παίρνει θέση ξένου, έχει τεράστια προοπτική, πλην όμως με τη διοικητική κατάσταση στη Λα Κορούνια, προκύπτει στασιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Σάβιτς: «Έχω κορωνοϊό, υποχώρησε ο πυρετός, δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν»

Η αλήθεια είναι πως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει «τσεκάρει» και τερματοφύλακες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ρώτησε και για τον 28χρονο Γάλλο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και το συμβόλαιό του εκπνέει σε ένα χρόνο. Περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, καθώς εκτός από υψηλό συμβόλαιο, οι αγώνες για τη φάση των «16», στο πλαίσιο της οποίας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς, θα διεξαχθούν στις 5-6 Αυγούστου. Επομένως, δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους ερυθρόλευκους πριν από τα μέσα Αυγούστου. Επίσης, ο Αλεν δεν βρίσκει και τόσο ελκυστικό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Στα υπόψη είναι ο 29χρονος Ισπανός Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος κουβαλά παραστάσεις από την Ισπανία. Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου τερματοφύλακα (1.95μ.) με τον Άρη Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται και όλα δείχνουν ότι δεν θα το ανανεώσει για οικονομικούς κυρίως λόγους. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Σεβίλλης και το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2014 μετακόμισε στην Αλμερία, ενώ από το 2017 ήταν στην Πολωνία υπερασπιζόμενος την εστίας της Βίσλα Κρακοβίας. Στον ΑΠΟΕΛ, αναλύονται και τερματοφύλακες που έχουν αγωνισθεί με επιτυχία στο κυπριακό πρωτάθλημα κατά το παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ