aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κόσμος πάει κι έρχεται…

ΑΠΟΕΛ: Κόσμος πάει κι έρχεται…

Μετά τον Άντον Μάγκλιτσα ακολουθεί ο Λούκας Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ δεδομένη θεωρείται και η προσθήκη ακραίου επιθετικού, είτε αυτός θα είναι ο Αλ Τάαμαρι είτε κάποιος άλλος. Πληροφορίες φέρουν τον Γεωργιανό Σενγκέλια να απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους.

Η ανακοίνωση για τον Σόουζα είναι θέμα χρόνου, με τον ΑΠΟΕΛ να προσθέτει στο ρόστερ του άλλον ένα γνώριμο και κυρίως ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά στον εξτρέμ, είναι κεφάλαιο που ίσως να μην κλείσει άμεσα. Θα κριθεί από την πρόθεση επιστροφής του Αλ Τάαμαρι.

Το ερώτημα που απασχολεί και σύντομα θα απαντηθεί από τον ΑΠΟΕΛ είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ για να εγγραφούν οι πιο πάνω. Γκάρνερ, Μπερν και Εντονγκαλά αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου από τον «Αρχάγγελο». Δεν αποκλείεται να προκύψει και αποχώρηση έκπληξη.

Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις στον «Αρχάγγελο», μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, αρχικά με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο στο ΓΣΠ (19:00) και με τον Παναθηναϊκό στις 10 Αυγούστου στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ