aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κόντρα στον… Δούρειο Ίππο

ΑΠΟΕΛ: Κόντρα στον… Δούρειο Ίππο

Αν υπάρχει ένας προπονητής που ξέρει πολύ καλά πώς να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι άλλος από τον Μάκη Σεργίδη. Κάτι που αυτομάτως αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για τους γαλαζοκίτρινους στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κύπριος προπονητής βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τεχνικό επιτελείο των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, ώσπου δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την ομάδα του Τακτακαλά. Γνωρίζει λοιπόν τα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στον Αρχάγγελο, ενώ ξέρει πώς δουλεύει και πώς λειτουργεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Άθελά του και εν αγνοία του λοιπόν, ο Σεργίδης λειτούργησε σαν Δούρειος Ίππος μαθαίνοντας τα μικρά μυστικά του ΑΠΟΕΛ και ετοιμάζεται για να τον αντιμετωπίσει. Όπως έδειξε στα προηγούμενα ματς των μαυροπρασίνων, μα και προηγουμένως όταν εργάστηκε στην ΠΑΕΕΚ, πώς να παρουσιάζει ομάδα ταμπουρωμένη στην άμυνα που στοχεύει: 1) Στο μηδέν παθητικό και 2) Να αξιοποιήσει τον κενό χώρο και τις στατικές φάσεις για να φτάσει στο γκολ.

Αν υπολογίσει κανείς ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει δυσκολία όταν βρίσκει αντίπαλο που τον περιμένει στο μισό γήπεδο, γίνεται αντιληπτό πως το επερχόμενο ματς αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ