aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κομβικό σταυροδρόμι!

ΑΠΟΕΛ: Κομβικό σταυροδρόμι!

Ήταν ευρέως γνωστό πως οι αγώνες από την 6η έως την 8η αγωνιστική χαρακτηρίζονται μείζονος ενδιαφέροντος για τον ΑΠΟΕΛ. Η αρχή έγινε την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ κόντρα στον Εθνικό (2-1), συνεχίζεται στο Τσίρειο με τον Άρη και ολοκληρώνεται το επόμενο Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στη Δόξα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του είναι προσηλωμένοι στην αυριανή έξοδο από τη Λευκωσία, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να επηρεάσει καταλυτικά τη μάχη για περαιτέρω βελτίωση της βαθμολογικής θέσης του ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς και οι γαλαζοκίτρινοι μόλις 6, κάτι που αυτομάτως αντικατοπτρίζει πάρα πολλά όσον αφορά στη σπουδαιότητα του 90λεπτου. Ο Άρης, έδειξε ότι δεν αστειεύεται. Κέρδισε κατά σειρά τον Ολυμπιακό, την Ανόρθωση, τον Εθνικό και τη Δόξα, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, διαθέτοντας παραλλήλως μία από τις καλύτερες επιθετικές και αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος.

Στον ΑΠΟΕΛ εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν. Δηλώνουν πως έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως για να υπερκεράσουν το εμπόδιο της λεμεσιανής ομάδας, να πιστώσουν στο ταμείο το πρώτο «διπλό», αντλώντας γερή ώθηση ενόψει της εξίσου δύσκολης συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ