aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Κολλημένος» με Πέδρο

ΑΠΟΕΛ: «Κολλημένος» με Πέδρο

Η καψούρα του Σωφρόνη Αυγουστή για τον Ζοάο Πέδρο δεν κρύβεται. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός ήταν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού επί ημερών του στον Απόλλωνα και ένα από τα ισχυρότερα «όπλα» των γαλάζιων. Άλλωστε, το γεγονός πως επί μία τετραετία ήταν αν όχι πρώτος, στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων σε ασίστ του πρωταθλήματος μαρτυρά πόσο επιδραστικός ήταν ο Πέδρο στο παιχνίδι του Απόλλωνα.

Αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του παραμένει σε φουλ αγωνιστική δράση με 16 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Ακαδέμικα, στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων και είναι βέβαιος πως ο Πέδρο μπορεί να εξυπηρετήσει ιδανικά το πλάνο του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει στα κυπριακά γήπεδα ο Πέδρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και του αγαπημένου του προπονητή, είναι να μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του από την Ακαδέμικα. Το κατά πόσο η επιθυμία του Αυγουστή να έχει ξανά υπό τις οδηγίες του τον Πορτογάλο μπακ εναπόκειται στην πορτογαλική ομάδα αφού έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και προφανώς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία έχει τον τελευταίο μα και εξίσου σημαντικό λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ