aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Κόκκινο» Πουρσαϊτίδη σε Νέισμιθ, φέρνει εξτρέμ

ΑΠΟΕΛ: «Κόκκινο» Πουρσαϊτίδη σε Νέισμιθ, φέρνει εξτρέμ

Δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Κάιλ Νέισμιθ. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν συμφωνήσει με τον Σκωτσέζο ποδοσφαιριστή και ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο, όμως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άναψε «κόκκινο» και αλλάζει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των γαλαζοκιτρίνων.

Η πρώτη απόφαση του Ελλαδίτη προπονητή είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού, αφού διαπιστώνει πως ο ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Ατζίλι, έχει τεράστια κενά στα «φτερά» της επίθεσης. Έτσι, η πρόθεση ενίσχυσης με αριστερό ακραίο αμυντικό που είχε ο Μικ Μακάρθι εγκαταλείπεται και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι είναι στο ψάξιμο για ακραίο επιθετικό.

Δεν αποκλείεται να γίνει και τέταρτη προσθήκη, όμως επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί και αποχώρηση ποδοσφαιριστή με τις συνέπειες που θα υπάρχουν στο οικονομικό σκέλος θα εξεταστεί το ενδεχόμενο επανεγγραφής ενός εκ των Σάβιτς ή Μιχαΐλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ