aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κοιτάει… πιο βαθιά, «ενεργοποίησε» τον Αλωνεύτη

ΑΠΟΕΛ: Κοιτάει… πιο βαθιά, «ενεργοποίησε» τον Αλωνεύτη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τομάς Ντολ, άρχισε να κοιτάζει όλο και πιο «βαθιά» στο ρόστερ της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια έβγαλε από τη… ναφθαλίνη τον μπαρουτοκαπνισμένο Στάθη Αλωνεύτη.

Ο 35χρονος άσος, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Παραλίμνι, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή του σκορ. Αν και αρκετοί ανέμεναν πως θα έπαιζε και στον αγώνα για το Σούπερ Καπ, ο Γερμανός κόουτς έκρινε σκόπιμο να μην τον χρησιμοποιήσει. Τον έριξε στη μάχη με τη Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σχέση… εξάρτησης με τον Αλ Τάαμαρι

Από εκεί και πέρα, χωρίς την παρουσία οκτώ διεθνών, επαναρχίζουν το απόγευμα οι προπονήσεις. Μετά το ταξίδι στην Ισπανία και το άκρως απαιτητικό 90λεπτο με τη Σεβίλλη, οι παίκτες πήραν τις απαιτούμενες ανάσες, ξεκουράστηκαν και πλέον, επιστρέφουν ανανεωμένοι στη δουλειά. Παρά το γεγονός πως το επόμενο παιχνίδι είναι στις 19 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Δόξα, το διάστημα που μεσολαβεί αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τόμας Ντολ να δουλέψει σε τομείς που χρήζουν άμεσης βελτίωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Γερμανός ψάχνει το γιατρικό

«Το μόνο που εύχομαι είναι να δούμε τον καλό ΑΠΟΕΛ και όχι αυτό που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντα τέτοιο καιρό δεν είμαστε φορμαρισμένοι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ