aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Κωδικός» Τσάμπιονς Λιγκ!

ΑΠΟΕΛ: «Κωδικός» Τσάμπιονς Λιγκ!

Τους κόπους και τους μόχθους μίας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου παίζει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό 90λεπτο απέναντι στην Ανόρθωση. Μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους του, οι οποίοι αναμένεται ότι θα ντύσουν στα πορτοκαλί τις τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του ΓΣΠ, χτυπά ρέστα για την εξασφάλιση εισιτηρίου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, δίχως αμφιβολία πρόκειται για το κρισιμότερο ματς της φετινής διαδρομής και σε αυτό το ραντεβού, άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» λένε πως δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο εκτός από το αποτέλεσμα που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς.

Ανεξαρτήτως των απουσιών και των δύο σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων (ΑΕΚ 1-1, Απόλλων 2-3), οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να ολοκληρώσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις με ιδανικό τρόπο, «κλειδώνοντας»  αυτομάτως την επιστροφή στην πιο αστραφτερή και πιο χλιδάτη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Εκεί που έδωσαν το «παρών» τους για τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2018 (1ος προκριματικός γύρος).

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τα πάντα παίζουν ρόλο. Τα ντέρμπι, ειδικά ανάμεσα στην Ανόρθωση, κρίνονται σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ομοιότητα με τις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, λοιπόν, ζήτησε από τους παίκτες του να υπερβάλουν εαυτό για να πετύχουν το στόχο, κάνοντας προσφάτως έκκληση στον κόσμο να μπει δυναμικά στην εξίσωση του «καυτού» 90λεπτου. Σε συνεννόηση με τους στενούς του συνεργάτες, Παπαπαναγή και Ιωακείμ, εργάστηκαν μεθοδικά την τρέχουσα εβδομάδα ώστε να κερδίσουν τη μάχη της σκακιέρας.

Ξέχωρα από την τακτική, θα εξαρτηθούν πολλά για την έκβαση του 90λεπτου από το πόσο θα καμουφλάρει ο ΑΠΟΕΛ τις αδυναμίες του και θα μπορέσει να χτυπήσει εκείνες της αντιπάλου. Εάν η ομάδα της Λευκωσίας μπορέσει να «ματσάρει» τα δυνατά σημεία της «Κυρίας» στην επίθεση και να μην ξεχάσει ούτε μια στιγμή κάποιον αφύλακτο, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ