aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα

ΑΠΟΕΛ: Κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα

Απρόσεκτος και επιπόλαιος, κλότσησε την καρδάρα με το γάλα στο ΓΣΠ απέναντι στη μαχητική Δόξα (1-1). Ο ΑΠΟΕΛ, δεν ξετύλιξε το «δώρο» που του έκανε η ΑΕΛ (κέρδισε την ΑΕΚ) και μοιραία, δεν επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από επτά αγωνιστικές.

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στην πρώτη καλή φάση που εκκόλαψε με τον Ντβάλι (29΄), είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό του διά ποδός Ασάντε (48΄) και μετά έτρεχε… Αγχώθηκε και πιέστηκε, μέτρησε δύο δοκάρια (Μακέντα 37΄, Μαρκίνιος 89΄), τα έβαλε με τη διαιτησία, χάνοντας τον προσανατολισμό. Ωστόσο με τον βαθμό που πήρε, αν μη τι άλλο μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στο -1.

Σε άλλο ένα ματς, η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι. Χθες; Στα πρώτα 15 λεπτά των ημιχρόνων. Στο πρώτο μέρος, κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ, με τους Σαντίκ και Τρουγιόλς να χάνουν εις διπλούν κραυγαλέες ευκαιρίες (9΄, 15΄).

«Τιμωρήθηκε» στο δεύτερο μέρος (48΄) και λίγο έλειψε να δεχθεί άλλο ένα τέρμα (Σαντίκ 62΄), απέναντι σε μία Δόξα που είχε ψυχή, πάθος και αναζητούσε συνεχώς τον κενό χώρο για να χτυπήσει. Η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ, θέριεψε κατά το δεύτερο μισό κάθε ημιχρόνου, με τον Μπεν να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, αδυνατώντας ωστόσο να ζευγαρώσει τα τέρματα. Λίγο η αστοχία και λίγο ο πανέτοιμος Σισκόφσκι που σε τρεις φάσεις κατέβασε τα ρολά της εστίας (Ντάλσιο 73΄, Βιγιαφάνιες 75΄, Σαρφό 80΄), έμεινε εν τέλει στην προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ