aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κλήρωση σαν… Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ: Κλήρωση σαν… Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν είναι υπερβολή ότι για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΠΟΕΛ, στη σημερινή κλήρωση του κυπέλλου (11:00, ΓΣΠ) δίδεται προσοχή που θυμίζει φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζεται όλη η σεζόν στη μοναδική οδό για εξασφάλιση θέσης στον Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν να δουν πού θα κάτσει η μπίλια στα ημιτελικά: στην ΑΕΛ, την Ανόρθωση ή τον Ολυμπιακό;

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι όποια από τις τρεις ομάδες και να βρεθεί απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Κάτι που πιστοποιείται και μέσω των έξι αναμετρήσεων απέναντί τους στα ματς του πρωταθλήματος κατά την α’ φάση, που αντιστοιχούν σε τρεις ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες: Ανόρθωση 0-3, 0-0, ΑΕΛ 1-0, 0-2, Ολυμπιακός 0-1, 3-2.

Σίγουρα βάσει ονόματος, θέσης στη βαθμολογία και ρόστερ, οι μαυροπράσινοι παρουσιάζονται πιο προσιτοί σε σχέση με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού και τους κυανόλευκους. Εντούτοις, η πορεία τους φανερώνει πως σε περίπτωση που βρεθούν απέναντί στον ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Άλλωστε, από τη στιγμή που στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και βρισκόμαστε ήδη στην ημιτελική φάση, οι γαλαζοκίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν όποιος και να τους τύχει σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ