aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κλήρωση... λαβύρινθος

ΑΠΟΕΛ: Κλήρωση… λαβύρινθος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το… υπογκρούπ των πρωταθλητών για την κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει της σημερινής κλήρωσης (13:45) έγινε γνωστό από την ΟΥΕΦΑ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν ξεκάθαρα να έχουν εικόνα για τον πιθανό αντίπαλό τους που θα προκύψει στον προθάλαμο των ομίλων, εφόσον φυσικά περάσουν το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Διαβάστε επίσης: Οι εκατέρωθεν υποχωρήσεις και η νέα συνάντηση για αποζημίωση

Το γκρουπ απαρτίζεται από οκτώ ζευγάρια. Ως ισχυρές λογίζονται οι ομάδες των τριών πρώτων ζευγαριών που θα αναμετρηθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ζευγάρια είναι: Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Σκεντίγια (Σκόπια), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία), Αστάνα (Καζακστάν) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία).

Διαβάστε επίσης: Κηρύσσουν… πόλεμο οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ

Οι ηττημένοι θα μάθουν πρώτοι αντίπαλο από τους νικητές των πέντε πιο κάτω ζευγαριών, τα οποία θα αναμετρηθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ: Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Ντούντελανζ (Λουξεμβούργο), Αλασκέρτ (Αρμενία) – Κλουζ (Ρουμανία), Ολύμπια Λουμπλιάνας (Σλοβενία) – Ελσίνκι (Φιλανδία), Κορκ (Ιρλανδία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) – ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Έχει ακόμα δρόμο ο Ρουέδα

Όπως είναι λογικό θα… ξεμείνουν δύο ομάδες και αυτές θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Επομένως, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους ηττημένους των τριών πρώτων ζευγαριών (που θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) και ο οποιοσδήποτε νικητής των τεσσάρων αναμετρήσεων του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη με τον Αρούς που ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ