aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κίνηση που έδειξε πολλά

ΑΠΟΕΛ: Κίνηση που έδειξε πολλά

Ναι, νίκησε ο ΑΠΟΕΛ! Όταν σε τρία ματς πρωταθλήματος δέχθηκε ισάριθμες ήττες, αποτελεί είδηση ότι η ομάδα της Λευκωσίας πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της. Αυτή ήλθε στο θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Σαμπάλα (29’) και Νατέλ (83’) και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Μια νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως βάλσαμο στις πληγές που άφησαν οι προηγούμενες ήττες στο πρωτάθλημα και ικανή να τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Αυγουστή θα θελήσει να αξιοποιήσει αυτό το γεγονός και να ψάξει και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, την προσεχή Δευτέρα με την ΠΑΕΕΚ.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ το πρώτο γκολ, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και έτοιμοι να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε προηγουμένως λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Κατευθύνθηκαν μπροστά από τον πάγκο της ομάδας τους με τους αναπληρωματικούς να σηκώνονται και να γίνονται όλοι ένα κουβάρι. «Είναι ένα κομμάτι που το θέλω πάρα πολύ να το βάλουμε στα αποδυτήρια. Σίγουρα λείπει η ομοιογένεια και αυτό θα το χτίσουμε με τα παιχνίδια», σχολίασε ο Αυγουστή μετά το παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ