aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κινήσεις ισχυροποίησης του ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Κινήσεις ισχυροποίησης του ρόστερ

Η ολοκλήρωση του βασικού σκέλους της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και η επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο, φέρνει εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχουν συνάντηση κατά την οποία θα αναλυθεί διεξοδικά η κατάσταση στην ομάδα, δρομολογώντας τις τελευταίες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε τρεις μόλις εβδομάδες. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, εμφανίζεται πρόθυμη να ισχυροποιήσει το ρόστερ με βάση τις υποδείξεις του προπονητή, φτάνει να μην ξεφύγει από το διαθέσιμο μπάτζετ.

Έχουμε και λέμε: Εντός των ημερών αναμένεται το οριστικό ξεκαθάρισμα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ξέχωρα από τους Κώστα Αποστολάκη και Ομάρ Χάνι, στη «μαύρη» λίστα μπαίνουν και άλλοι, οι οποίοι θα παραχωρηθούν είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με ελευθέρα. Τα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθηκαν στο Πράβετς, ενίσχυσαν σκέψεις που γίνονταν προ εβδομάδων. Παρά τις ευκαιρίες που πήραν κάποιοι παίκτες, αδυνατούν να δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις.

Όπως είναι για παράδειγμα ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι απλή. Εάν ίσχυε το αντίθετο, ήδη θα αποτελούσε παρελθόν. Διατηρεί υψηλό συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, επομένως απαιτείται οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση προκειμένου να απεμπλακεί από τις συμβατικές δεσμεύσεις με τον βραχύσωμο εξτρέμ, ο οποίος δεν βρήκε προσφορά από άλλη ομάδα που θα τον ικανοποιεί. Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Ντίας εξακολουθεί να κινείται σε ρηχά επίπεδα απόδοσης, ο Φράνσις Ουζόχο δείχνει ακόμα βαρύς, την ίδια ώρα που προκύπτουν ερωτηματικά και για άλλους παίκτες.

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν αρκετά για τον Τζο Γκάρνερ. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, έχασε σημαντικό σκέλος τής μέχρι στιγμής προετοιμασίας λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα. Αν ο Άγγλος τεθεί σύντομα στη διάθεση του προπονητή του, τότε συνεχίζει. Μυϊκό πρόβλημα ταλαιπωρεί τον Βούγιαντιν Σάβιτς που διατηρεί υψηλό συμβόλαιο και υπάρχουν επί της παρούσης επιφυλάξεις για την προοπτική του.

Εκτός από τους παίκτες που θα κουνήσουν μαντίλι, αναμένονται και προσθήκες. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, υπάρχει μία θέση ανοιχτή για λεγεωνάριο παίκτη, την οποία θα πάρει υπό προϋποθέσεις ο Λούκας Σόουζα. Δηλαδή, ο Βραζιλιάνος να έλθει από την Κίνα στην Κύπρο με το χαρτί ελευθερίας από τον σύλλογο που διατηρεί τα δικαιώματά του. Ήδη σήμερα αποχαιρέτησε την Μπέιγινγκ Γκουόαν και τους οπαδούς με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι εξελίξεις λοιπόν, θα προκύψουν σύντομα, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά. Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να μπουν με… ορμή στο νέο πρωτάθλημα και θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για να ισχυροποιήσουν το σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ