aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Κίνδυνος... Ταϊλάνδης τον Ιανουάριο για Τάαμαρι και Χάνι

AΠΟΕΛ: Κίνδυνος… Ταϊλάνδης τον Ιανουάριο για Τάαμαρι και Χάνι

Σενάριο το οποίο δεν θέλει να σκέφτεται ο Τόμας Ντολ φαίνεται πως προκύπτει στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ. Η Εθνική Ιορδανίας U23 θα συμμετάσχει στο Ασιατικό κύπελλο που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Ταϊλάνδη, όταν τρεις ομάδες από τις 16 θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Τι σχέση έχει αυτό με τους γαλαζοκίτρινους; Αν ο προπονητής της Ιορδανίας καλέσει τους Ομάρ Χάνι και Μούσα Αλ Τάαμαρι, τότε αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις 8 μέχρι της 26 Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Υπενθυμίζουμε πως ο Χάνι αγωνίζεται έτσι κι αλλιώς στην U23, ενώ ο συμπατριώτης του «Μέσι της Ιορδανίας» έχει δικαίωμα να συμμετάσχει καθώς είναι κάτω των 23 ετών και συγκεκριμένα 22.

Το ενδεχόμενο να τους καλέσει και τους δύο είναι εξαιρετικά ορατό, καθώς ο Τάαμαρι συμπληρώνει 90λεπτα με την Εθνική Ιορδανίας και μάλιστα είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του κόντρα στην Κινέζικη Ταϊπέι, ενώ στο φιλικό με τη Παραγουάη «ζάλισε» την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ. Από την άλλη, ο Χάνι, που δεν έκανε ακόμη επίσημο ντεμπούτο με τον ΑΠΟΕΛ, πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη φιλική αναμέτρηση Κατάρ το βράδυ της Τετάρτης (10/9).

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως μετά το ορισμό του προγράμματος από την ΚΟΠ (λόγω των αναβληθέντων αγώνων), η ομάδα της πρωτεύουσας έχει… βεβαρημένο πρόγραμμα τον πρώτο μήνα του 2020. Ο Τόμας Ντολ σαφώς και χρειάζεται και τους δύο λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζει αν θα κληθούν ή όχι.

Εξ αναβολής αγώνας 1ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020: 19:00 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός

Εξ αναβολής αγώνας 2ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020: 19:00 Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ