aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κι αν το κινέζικο ενδιαφέρον για τον Οκριασβίλι ήταν υπαρκτό;

ΑΠΟΕΛ: Κι αν το κινέζικο ενδιαφέρον για τον Οκριασβίλι ήταν υπαρκτό;

Ήταν από τις μετεγγραφικές βόμβες του ΑΠΟΕΛ κατά τους θερινούς μήνες. Δικαιολογημένα. Όχι μόνο επειδή προερχόταν από την Ανόρθωση, μα και λόγω του ότι βρέθηκε μία ανάσα από την Ομόνοια. Η αλήθεια του καλοκαιριού, όμως, πολλές φορές είναι διαφορετική τον χειμώνα.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε έως τώρα τις προσδοκίες των γαλαζοκιτρίνων. Ούτε και το παχυλό συμβόλαιό του.

Να πει κανείς πως δεν είχε ευκαιρίες; Μετρά 864 λεπτά σε 14 συμμετοχές και η προσφορά του είναι πολύ φτωχή. Όχι μόνο επειδή σκόραρε μία φορά με εκτέλεση φάουλ, μα και επειδή η εικόνα του στα πλείστα παιχνίδια κυμαίνεται επιεικώς στη μετριότητα. Ακόμα και στην Ανόρθωση, που είχε τα πάνω και τα κάτω του, ήταν παρασάγγας καλύτερος σε σχέση με τις εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ.

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Άρη, μπήκε αλλαγή για να βοηθήσει στην ανατροπή του 0-1 (1-1 τελικό), αλλά απογοήτευσε και πάλι. Με αποκορύφωμα δύο παρόμοιες φάσεις, στο 74’ και το 84’, όταν ήταν στη μικρή περιοχή, αλλά έχασε το κοντρόλ και κατά συνέπεια τις ευκαιρίες να σκοράρει από κοντά.

Είναι προφανές ότι ο Γεωργιανός δεν συγκαταλέγεται στην πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι ανέβηκαν επί των ημερών του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του.

Δεν θα ήταν παράξενο μάλιστα εάν χαιρόταν διπλά ο Πρόδρομος Πετρίδης εάν ήταν υπαρκτό το (προσφάτως φημολογούμενο) ενδιαφέρον της Σιγιαζουάνγκ του Τόζα Σάπουριτς. Διότι και λεφτά στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ θα έμπαιναν και θα απαλλασσόταν από ένα υψηλό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή που (έως τώρα) δεν βοήθησε.

Ο Οκριασβίλι, όμως, παραμένει «κάτοικος» Αρχαγγέλου και όλα δείχνουν πως δεν θα έρθει πρόταση από την Κίνα. Επομένως, απομένει να φανεί εάν μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του και να κάνει τελικώς τη διαφορά στην τελευταία και καθοριστικότερη καμπή της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ