aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Κέρδισε το ντέρμπι και παρέμεινε αήττητος

ΑΠΟΕΛ: Κέρδισε το ντέρμπι και παρέμεινε αήττητος

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τους Crocodiles 4-0 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπόουλινγκ και παρέμεινε αήττητος και μόνος στην 1η θέση της βαθμολογίας. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πέτυχε σπουδαία νίκη, η οποία αναμένεται να ανεβάσει περαιτέρω την αυτοπεποίθηση των παιχτών του Κώστα Μίτσιγγα.

Ο ΑΠΟΕΛ έλεγξε το 1ο παιχνίδι και απέκτησε προβάδισμα. Στο 2ο παιχνίδι οι παίχτες υπέπεσαν σε κάποια ατομικά λάθη και βρέθηκαν πίσω με 110 κορύνες στο 7ο frame. Εκεί άλλαξαν όλα.

Ο προπονητής διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι, προχώρησε σε αλλαγές και η ομάδα πραγματοποίησε την αντεπίθεση της. Στα επόμενα τρία frames κάλυψε και με το παραπάνω τη διαφορά και γύρισε τον αγώνα.

Κάπου εκεί όλα κρίθηκαν. Η ομάδα εμφανώς ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της και έφτασε στη νίκη με 4-0.

Εκπληκτικά σταθεροί σε όλο τον αγώνα ήταν οι Βαλάντης Γιακουμής και Θέος Αναστασίου. Ο Γιώργος Αναστασίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο παιχνίδι και η Γιόλα Παστού στο 3ο. Ο Νικόλας Αναστασίου σε ακόμη μια αγωνιστική έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Το τμήμα μπόουλινγκ εύχεται σε όλα τα τμήματα, στους αθλητές, στους προπονητές, στους γυμναστές, στο διοικητικό συμβούλιο και στο προσωπικό του ΑΠΟΕΛ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ