aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κάτι σαν ανακοίνωση προς τον κόσμο δια στόματος Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Κάτι σαν ανακοίνωση προς τον κόσμο δια στόματος Πετρίδη

«Μην ανησυχείτε, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε», ήταν η ατάκα που βγήκε από το στόμα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ κατά την αποχώρησή του από το ΓΣΠ, μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ (0-0), που αφήνει τους «γαλαζοκίτρινους» στην 2ης θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Πρόδρομος Πετρίδης: «Μην ανησυχείτε, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόδρομος Πετρίδης ακολουθεί αυτόν τον δρόμο για να επικοινωνήσει με τους οπαδούς της ομάδας, σε μια προσπάθεια μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα να τους καθησυχάσει ενόψει της συνέχειας. Διαχρονικά ο διοικητικός ηγέτης των περσινών πρωταθλητών, ρίχνει ατάκες που συζητιούνται για καιρό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ το πήγαν… τοί(X)o – τοί(Χ)ο! (vid & pics)

Ειδικά τέτοια εποχή κάθε χρόνο! Άνοιξη δηλαδή, όταν το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του και τα πάντα είναι τόσο κρίσιμα όσο ποτέ. Πάντως, τα τελευταία χρόνια όταν ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ επιλέγει αυτή την… οδό για να μιλήσει στον κόσμο αντί να τοποθετηθεί με ανακοίνωση, στο τέλος δικαιώνεται πανηγυρικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ