aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κάτι ήξερε ο Σταμάτη…

ΑΠΟΕΛ: Κάτι ήξερε ο Σταμάτη…

Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση του Γιώργου Σταμάτη κατά την προχθεσινή (24/6) παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΠΟΕΛ. Ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων μίλησε για μαζεμένες ανακοινώσεις και εννοείται ότι κάτι ήξερε.

Το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Goal News» φέρνει τους Μάριο Ηλία και Ανδρέα Χριστοδούλου του Εθνικού μια ανάσα από τον Αχράγγελο. Έτσι, μαζί με τους Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Βιντ Μπέλετς και Αμέλ Μούγιανιτς γίνονται πέντε οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται «κλειστοί», αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τους πρωτευουσιάνους.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Σωφρόνη Αυγουστή και τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να προχωρούν τις επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, αναζητώντας ακόμα έναν εξτρέμ και άλλον έναν κεντρικό αμυντικό.

Από τη στιγμή που μεθαύριο (28/6) είναι προγραμματισμένη η πτήση με προορισμό τη Σόφια, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας, ίσως η αυριανή μέρα να φέρει εξελίξεις. Διότι ο Κύπριος προπονητής έχει κάθε λόγο να επιθυμεί το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού υπό τις οδηγίες του στο πιο σημαντικό κομμάτι των καλοκαιρινών προπονήσεων.

Διαφορετικά, οι ανακοινώσεις θα προκύψουν κατά την παραμονή του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο της χώρας των Βαλκανίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ