aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καθόλου τυχαία η «επίσκεψη» Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Καθόλου τυχαία η «επίσκεψη» Πετρίδη

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 εις βάρος της Ανόρθωσης στο πρώτο 90λεπτο που διεξήχθη στο ΓΣΠ, εννοείται πως δεν εξασφαλίζει απολύτως τίποτα. Κάτι που προφανώς αντιλαμβάνονται άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Καλούνται σε ένα γήπεδο και απέναντι σε μίαν ομάδα που τους έκανε τον βίο-αβίωτο το απόγευμα του Σαββάτου, να ορθώσουν ανάστημα, να βγάλουν αντίδραση, ανιχνεύοντας το μονοπάτι που οδηγεί στην τετράδα του κυπέλλου.

Πρόκριση απέναντι στην «Κυρία» δεν θα διαλύσει απλά και μόνο τις άσχημες εντυπώσεις που έφερε η πρόσφατη βαριά ήττα, αλλά θα επαναφέρει την ηρεμία και πρωτίστως θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση ενόψει της «καυτής» συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαία, εξάλλου, η χθεσινή «επίσκεψη» του προέδρου του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος». Ο Πρόδρομος Πετρίδης τα είπε με τους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης, στέλνοντας μηνύματα ανασύνταξης. Τους ζήτησε να σηκώσουν το κεφάλι και να προετοιμαστούν καταλλήλως για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα, υπενθυμίζοντας παραλλήλως ότι η έκβαση της φετινής σεζόν εξαρτάται από τους ίδιους. Περιμένει απ΄ όλους να βγάλουν αντίδραση στο αυριανό παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι η κακή εμφάνιση προ λίγων ημερών ήταν απλά μία κακή στιγμή.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με σημερινή προπόνηση, κατά την οποία ο Σωφρόνης Αυγουστή θα καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο που θα επενδύσει για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εννοείται πως με βάση το πρόσφατο ματς, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός από τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, δεν υπολογίζεται για άλλη μία φορά ο Τόμας ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ