aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καθόλου τυχαία η ανάρτηση του Ντάλσιο

ΑΠΟΕΛ: Καθόλου τυχαία η ανάρτηση του Ντάλσιο

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή ανάρτηση του Ντάλσιο στα ΜΚΔ: «Μόνο ΑΠΟΕΛ. Μόνο ΑΠΟΕΛ. Έξι τελικοί». Ο μέσος από τη Γουινέα Μπισάου ήθελε με κάθε τρόπο να στείλει μήνυμα αφοσίωσης στους γαλαζοκίτρινους, κόντρα στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για δυναμικό μπάσιμο της Ομόνοιας για απόκτησή του.

Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η προτεραιότητα που δίνει στην νυν ομάδα του, σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας να σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση και πηγάζει μάλιστα αισιοδοξία για ευόδωση των συζητήσεων.

Πρόσφατα μάλιστα ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε δηλώσει την πρόθεση για διπλασιασμό των απολαβών του διεθνούς από τη Γουινέα Μπισάου, προκειμένου να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του.

Βεβαίως, από την πλευρά του, ο Ντάλσιο είναι φυσικό να θέλει την αξιοποίηση της καλής σεζόν του, για να δοκιμάσει την τύχη του σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό. Ίσως να βρεθεί η χρυσή τομή με συμβόλαιο που να προνοεί σχετική ρήτρα σε περίπτωση που έρθει πρόταση εκτός των κυπριακών συνόρων. Οπωσδήποτε, πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, που απασχολεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ