aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καθολική αναγνώριση για Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Καθολική αναγνώριση για Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απολαμβάνει την καθολική αποδοχή των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Δέκα παιχνίδια στον πάγκο με εννιά νίκες και μία ισοπαλία, που άλλαξαν άρδην τα δεδομένα στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων.

Από την απελπισία των χαμένων εννιά βαθμών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην αισιοδοξία για κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος. Με ομόφωνη την ποδοσφαιρόφιλη κοινή γνώμη, να αποδίδει την κατακόρυφη βελτίωση στην εύστοχη πρόσληψη του Σέρβου προπονητή από τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.

Ένας ρεαλιστής κόουτς, ο οποίος επένδυσε στην καλή άμυνα που παρέλαβε από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία (σ.σ.: Σωφρόνης Αυγουστή), έδωσε ψυχολογία και προσαρμόζει τον τρόπο παιχνιδιού αναλόγως αντιπάλου. Ένας Βαλκάνιος με ιταλική νοοτροπία, που ως γνωστό έχει κύριο μέλημά της την αποτελεσματικότητα. Πέτυχε με μιας τον σκοπό και βήμα-βήμα χτίστηκε η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποδίδουν παραλλήλως και καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το ότι ακούστηκε για πρώτη φορά από το 2013 στη νότια του ΓΣΠ το ιστορικό πλέον σύνθημα «πόρο πορό μπο πέρο περό» αντικαθιστώντας το «Γιοβάνοβιτς» στην αρχή με το «Μιλόγεβιτς», σαφώς και λέει πολλά. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα με πολλά προβλήματα, που δεν την εγκαταλείπουν ποτέ με τους ασταμάτητους τραυματισμούς, διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ και την έχει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάει πάρα πολύς καιρός να εμπνευστούν σε τέτοιο βαθμό οι πάντα υπερβολικά απαιτητικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα ο Σέρβος κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη τους.

Έως τώρα λοιπόν ο προπονητής από τη χώρα των Βαλκανίων αποδεικνύεται καλός καραβοκύρης αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος. Πλέον, έχει άλλο ένα τεστ να περάσει για να δέσει ακόμα καλύτερα το γλυκό. Να κερδίσει το στοίχημα και ως ιδανικός εκλέκτορας μετεγγραφών.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αναπληρώσουν το κενό του Άντον Μάγκλιτσα με έναν ικανό σέντερ φορ, εκεί δηλαδή που «πονούν» περισσότερο στην τρέχουσα σεζόν. Επίσης, όλα συνηγορούν πως ο Ντάνι Μπλουμ θα αποτελέσει επίσης παρελθόν και θα χρειαστεί να αντικατασταθεί με την απόκτηση εξτρέμ. Αν ο Μιλόγεβιτς φανερώσει την ίδια ικανότητα στον εντοπισμό παικτών όπως και στο κοουτσάρισμα, οι πιθανότητες για επίτευξη των στόχων του ΑΠΟΕΛ θα αυξηθούν σημαντικά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ