aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι

ΑΠΟΕΛ: Καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που εκπέμπει στον αγωνιστικό χώρο. Και ο ΑΠΟΕΛ, ούτε με την Καρμιώτισσα ούτε με την Τζιλάνι, ούτε και με την ΑΕΚ είχε τέτοια εικόνα. Η διαπίστωση της διοίκησης και του τεχνικού τιμ, δεν διαφέρει. Δηλαδή; Βλέπουν πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές χωρίς το απαιτούμενο κίνητρο και άλλοι που έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Το σώμα είναι στο γήπεδο και το μυαλό κάπου αλλού.

«Όποιος δεν θέλει να μείνει, να πάει στο καλό», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που περνά η διοίκηση, αντιλαμβανόμενη τα άκρως επικίνδυνα στοιχεία που εξέπεμψε το σύνολο στα επίσημα ματς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκφράζει έντονα παράπονα για συγκεκριμένους παίκτες, το είπε άλλωστε και δημοσίως, νιώθοντας προφανώς τον κλοιό να σφίγγει και γύρω από τον εαυτό του. Στη σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις θα… τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές ώστε να συνέλθουν, γιατί δεν αποκλείεται ενδεχόμενες αποτυχίες στους επόμενους αγώνες, να φέρουν επιπρόσθετες αλυσιδωτές εξελίξεις.

Ο Ελλαδίτης κόουτς, θέλει να δουλεύει πλέον με παίκτες που θα είναι 100% προσηλωμένοι στον ΑΠΟΕΛ, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές και περιμένει τις τελικές αποφάσεις. Όσοι δεν έχουν θέση στο ρόστερ, θα γυμνάζονται ατομικά και σε άλλες ώρες των καθορισμένων προπονήσεων.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται (Σάβιτς, Λαφράνς, Γιάκολις) και άλλοι που πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά θέλουν (Ιωάννου, Αλ Τάαμαρι, Γένσεν, Ζαχίντ). Μαζεύτηκαν αρκετές εκκρεμότητες και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοικούντων, επηρεάζουν την ομάδα. Εν ολίγοις, επείγει να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι όσο γίνεται πιο σύντομα.

Η διοίκηση, ζητεί από τον κόσμο να επιδείξει υπομονή, θεωρώντας ότι η διακοπή θα βοηθήσει. Θα μπουν οι νεοφερμένοι Ντίας και Ατζίλι, θα αποχωρήσουν παίκτες και παραλλήλως, θα γίνουν άλλες τρεις προσθήκες έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ